Untitled photo

ET FORSIDEBILLEDE PÅ ET MAGASIN ER ALTID NOGET SÆRLIGT


Det er altid en særlig følselse, at se et af ens billeder ramme en forside. Og især denne forside er jeg ret stolt over. Udover at jeg er vild med billedet af Martin i Skjoldungernes Nationalpark, så er vigtigheden af budskabet i artikel også yderst vigtig: Natur for alle.


"At lave broen 20 cm bredere ville ikke have kostet en bondegård i det samlede bugdet".Det er et citat fra kørestolsbruger Martin Jørgensen til en raportage for Danmarks Naturfredningsforening's medlemsmagasin Natur & Miljø. Journalist Mette Iversen og jeg møder Martin på en p-plads ved Skjoldungernes Nationalpark. Det er tydeligt, at allerede ved bilen er Martin udfordret, og hvordan kommer det så ikke gå på de små skovstier? Læs hvorfor 20 cm extra bred sti gør hele forskellen for kørestolsbrugere i Natur og Teknik  (sept. 2020), som stadig er lunt fra trykken.

Igennem den seneste tid (corona-tid) er det bliver til en del rapportager for Danmarks Naturfredningsforening sammen med journalisterne Mette Iversen og Anne Anthon Andersen. Omdrejningspunktet er selvsagt naturen, og arktivitetet med børn, unge og familier i skoven, ved vandet, med kikkerten eller snittekniven. Når man selv elsker naturen er det altid gode opgaver at være på raportage for DN, og oplevelserne er nok lige så stor for mig, som for dem vi laver historier med.

  • Camilla Hylleberg Photography
  • Camilla Hylleberg Photography
  • Camilla Hylleberg Photography
Powered by SmugMug Owner Log In