Juletræer om sommeren - Camilla Hylleberg Photography

JULETRÆER OM SOMMEREN


"Er du trist og har du sovs på kinden, så tag med mig til Lundeborg"


“Vil vi gerne booke jer til et juletræs film- og fotoshoot i august";  dette var svaret på en forespørgelse via LinkedIn i april fra en nylig LinkedIn-kontakt, som er ansat hos Spinneys Dubai.

Peter Peng, som jeg har arbejdet ganske lidt sammen med for et par år siden – men har holdt kontakten til – spørger om jeg vil være med på en opgave om at filme og fotografere juletræer. Peter videresender beskeden til mig, og i nærmest samme sekunder modtager jeg selv samme besked på LinkedIn.

Vi skriver frem og tilbage med kunden og sender et tilbud afsted. Vi er ret præcise i vores skriv angående booking af vores dage, forudsbetaling af opgaven og nogle mere bløde krav. Vi hører herefter intet i 2 måneder indtil kunden sende en masse pdf’er, som vi skal udfylde.

En uge forinden de første optagedage modtager vi programmet, som er pakket til bristepunktet. Søndag, mandag og tirsdag på Sydfyn og vejrudsigten ser fin ud!

"I kan tro at det er et fedt syn, når man er bybo og man har set Fyn …"


Dagene forløber sig yderst afslappet og vi filmer kun udendørs i morgen- og aftentimerne for at opnår det rette mood i det bløde og varme lys. Interviews laver vi indendørs og udnytter middags- og eftermiddagstimer til det – det er en fornøjelse at benytte mit seneste udstyrskøb, en ekstern monitor.

Det er underholdende og interessante dage med mange sjove historier fra de to sydafrikanke Directors, Lydia & Tiffany, som har besøgt København i et par dage forinden, og som begge er klar til at bosætte sig i hovedstaden. Vi små joker med både familien og kunden og er alle enige om, at vi har verdens bedste og mest frie jobs, som byder på indsigt i mange dejlige menneskers liv.

Indtil 2001 har Broholm Slot tilhørt familien, og vi får eksklusiv rundvisning med mange små tilhørende historier.  Vi møder fire generationer af familien – ældste er 97 år og yngste er 4 år. Vi får historien om det polske par, som har arbejdet på juletræs farmen i 21 år og har deres familieliv med to drenge i Svendborg. Og får det ikke skal være løgn, så fremlejes gården midt i juletræsfarmen til selveste Lasse & Mathilde. Fyn er fin!

Mandag aften er alle optagelser i kassen – en halv dag før tid – og tirsdag overfører vi alle filer til en harddisk over morgen kaffen og takker Lydia & Tiffany for nogle dejlige arbejdsdage på Sydfyn. 

Vi glæder os til sidste optagedag i oktober, hvor vi skal sende fire containere med ca. 2.300 danske juletræer til Downtown Dubai … og ikke mindste til at se det endelige resultat, som bliver sat sammen på 28. etage i Dubai.


Powered by SmugMug Log In